2016-12-04 994 浏览
$118雞翼放題,限時1.5小時。約左1點鐘,準時到達後,但仲未執好個場,結果遲左15分鐘先開始食。一黎就送上每種味都有一隻既全餐,最好味既係瑞士汁同埋避風塘味。其他都好一般。食完個全餐想加單,職員比左張紙我自己劃,但無筆提供。問左兩個職員都話無,又唔去處理,就禁行開左。心唸其實係咪策略黎架,唔想人加單?結果要問隔離檯客人借佢支私火筆。全場客人都不斷穩筆😓好快就過左70分鐘(遲左15分鐘開始)就叫我地last order. 成個過程好趕,食得好急。穩筆又浪費左d時間。宣傳單寫有沙律,餐湯,粉面少到離普。連水都無提供,焗你加$20飲汽水。完全無服務,連筆都唔提供,都仲要收10% service charge。好唔抵囉其實係gimmick 野,唔係好食,唔係特別。唔會再食,亦建議要去試既朋友考慮清楚。
穩筆又浪費左d時間。
宣傳單寫有沙律,餐湯,粉面少到離普。
連水都無提供,焗你加$20飲汽水。