2024-01-24 85 浏览
走进𠮶间餐厅,一股香气扑鼻而来,咁我当然唔会放过试吓佢哋家嘅招牌鸡翼拼盘啦。三款口味,六只鸡翼,份量足够畀我味蕾来个全方位嘅挑战!先讲𠮶个原味McWings啦,简直就是炸得外脆内嫩,咬落去果阵,juicy嘅肉汁即刻喺嘴里爆开,满足!再嚟讲BBQ翼啦,呢个味道几劲爆呀!表面𠮶层酱汁甜中带咸,有少少烟熏嘅香气,绝对系开胃大器。但我最钟意嘅,还系新加入战队嘅Honey and Lemon翼。𠮶个蜜糖同柠檬嘅组合,真系正﹗蜜汁唔会黏牙,甜而不腻;而柠檬味又带点苦涩,像柠檬皮咁,出奇地令人回味无穷😋。啲鸡翼分隔得好,冇搞到味道混合,真系细心!食呢个拼盘,就算唔同口味转换嚟转换去,都唔怕互相干扰👌。同济餐厅间个既定形象唔同,呢度嘅鸡翼绝对值得一试,令人再三回味。啱晒我哋呢啲爱食又追求地道小吃嘅食客!🍗🎉