2007-10-17
11/10之前睇睇下食評,發現好耐無去小巴黎食野,好~今日去荃灣買野,就去食啦~~差唔多6:00得一枱客再加我,聽到侍應呀姐a講:"嘩~咩今日咁靜呀",呀姐b答:"平日係咁架喇,夜d就多人架喇~" 我想食雞翼,又想食豬扒,佢又無雙併凍檬,我又得一個人,無理由叫小菜雞翼併豬扒再加剩凍檬架,要$6x同埋邊食得哂呀,咁我問呀姐囉,佢話可以加一件雞翼$6,一件豬扒就$9,因我鍾意食雞翼多d,所以就叫左雞翼凍檬加一件豬扒$23+$9=$32~野飲食完出去便利店買好過~~黎件另上嘅豬扒先,佢地o係豬扒上面放左一大堆蔥(好油),即時撥開佢,件豬扒算大件,但肥肉亦好多,味道ok,但真係一口油呀~跟住係雞翼凍檬,好似好大碗,不過睇真個底勁多生菜,所以唔怕食唔哂~~雞翼炸得唔錯,個面唔會油淋淋,同以前食嘅差唔多,同埋無咁鹹~但係點解得兩隻架?我記得以前好似係3隻架喎!!!凍檬夠爽,今次無一舊舊,算唔錯~d魚露落左好多都唔知點解覺得唔夠味......算,當食淡d,健康d?~~聽到有位男士外賣左3個烤牛肉檬,真係咁好食?下次有機會試下先~~至於環境,去過都知係咁上下架喇,有蚊仔~~服務呢,因今次係非繁忙時間,
至於環境,去過都知係咁上下架喇,有蚊仔~~
服務呢,因今次係非繁忙時間,所以都無咩問題~~我以前都試過繁忙時間去,領教過佢地粗聲粗氣同埋命令式要你3個人迫落兩個人都"攝"唔落嘅位,唔駛諗,即走啦!!!黎食野啫,唔係黎受苦呀~~哈哈~~~