2022-09-09
餐廳位置好方便,好近地鐵站👍🏻裝潢簡單型格,主要以啡白為色調。用QR code 落單,由𢳂醬到食飽,全程唔洗起身走嚟走去🤓而且上菜速度快!落單冇耐就嚟晒,唔洗等到個肚扁晒🫰🏻員工服務好好呀,主動幫手換下碟、收下碟、加下湯咁👏🏻👏🏻∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴❥ 火焰麻辣雞煲 (小) $198今次揀咗小辣,雖然感覺到辣度係累積遞增,但辣到好過癮😆雞肉有好多,食咗半個鐘都仲食緊🤣味道除咗辣味,仲食到洋蔥、芫荽、蔥嘅幽香,而且肉質仲係好嫩滑彈牙😻❥ 哈哈蝦中寶 (半份) $68外層嘅蝦滑包住好多原隻蝦,加上蝦滑入面嘅芹菜,鮮甜味十足、味道帶少少清新,再配合埋表面嘅飛魚籽,口感爽彈無比🤩❥ 娃娃菜 (全份) $48份量可能有兩大棵,超多,新鮮鮮甜👍🏻❥ 萵荀(半份) $28顏色翠綠、厚身爽口,打邊爐必食📝❥ 鮮炸響鈴 $56三大條,十分之脆身❕用嚟索晒啲麻辣雞煲醬再食,好惹味😋❥ 竹蔗茅根 (壺) $78食緊個火辣辣嘅雞煲,梗係要配埋清甜、滋潤又可以下火嘅飲品啦,仲要成壺上先開心架嘛😎∴∵୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨
❥ 火焰麻辣雞煲 (小) $198
❥ 哈哈蝦中寶 (半份) $68
❥ 娃娃菜 (全份) $48
份量可能有兩大棵,超多,新鮮鮮甜👍🏻
❥ 萵荀(半份) $28
顏色翠綠、厚身爽口,打邊爐必食📝
❥ 鮮炸響鈴 $56
三大條,十分之脆身❕用嚟索晒啲麻辣雞煲醬再食,好惹味😋
❥ 竹蔗茅根 (壺) $78
∴∵୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴