雞煲平時就食得多,但芝士雞煲我都真係第一次食。其實佢仲有得簡「增量」芝士,但因為我同男朋友之前已經食左小小野怕太濟,所以都係簡返最normal個款算啦初頭我都研究左好耐究竟點樣又雞煲又火鍋呢?心諗係唔係要叫晒兩樣野呢?但原來枱面張紙已經有埋教學,仲有建議教埋大家唔同味既雞煲轉火鍋時會同咩食材最夾,所以大家記得要留意,唔好好似我咁大頭蝦,落左order先知呢度叫嘢食係用QR code手機落單,啲侍應服務都非常貼心,定期會行過黎提我地個火要較細啲,食火鍋個陣又會主動行過黎幫我地加水。呢個雞煲認真唔惹少,有超多雞件,仲要拉絲架!!而佢仲有好多紫洋蔥,所以都幾香口同埋唔會太膩,個人應該2個人食就岩岩好,但3個人就應該唔夠差不多食完D雞既時候,侍應就叫我地先夾起剩底既雞,準備幫我地落湯,個湯食落似係雞湯味,但沖多幾次之後感覺D芝士味好似冇晒咁,有D sad要重點推仲既係桶蠔,又大隻又鮮點,唔洗點醬都好好食,連侍應姐姐都忍唔住行過黎話睇蓉好似幾好食咁。而男朋友就鐘意食個手切霜降牛頸脊,佢不斷大讚D肉好靚,同埋份量真係好多,我諗3個人食都好夠

初頭我都研究左好耐究竟點樣又雞煲火鍋呢?心諗係唔係要叫晒兩樣野呢?但原來枱面張紙已經有埋教學,仲有建議教埋大家唔同味既雞煲火鍋時會同咩食材最夾,所以大家記得要留意,唔好好似我咁大頭蝦,落左order先知