(非会员)
之前已經聽過個朋友講呢間上海婆婆好食但好多人, 但係都估唔到平日晚飯真係要等45分鐘至有位.同朋友叫咗外婆紅燒肉, 擔擔麵(少辣), 四季豆, 同我最鍾意食嘅小龍包.唔應該叫紅燒肉, 因為其實係五花腩, 肥咗D, 我o地兩個女仔都唔係好敢食太多.四季豆炒得幾乾身, 幾好.值得一讚係擔擔麵同小龍包, 擔擔麵食落好彈牙, 口感非常好. 之後先見到拉麵師傅即叫即拉, 唔怪得咁好味. 不過一定要即時食, 唔係等耐咗D麵就軟咗冇咁好食.因為自己好鐘意食小龍包, 所以好多出名小龍包嘅食店都試過. 所以真係好有驚喜,皮薄肉汁鮮美. 我朋友仲話上年試過將軍澳o個間嘅蟹粉小龍包仲好味, 可惜依家話未有得食住.味道: 9/10環境: 8/10服務: 7/10 (最衰等位太耐)整體ok, 值得一試再試, 自己會再去食過.

四季豆炒得幾乾身, 幾好.

味道: 9/10
環境: 8/10
服務: 7/10 (最衰等位太耐)

整體ok, 值得一試再試, 自己會再去食過.