位於東涌喜來登酒店地下嘅餐廳,喺東涌站C出口經過商場直線行過條馬路就到啦~到達時發現原來喺喜來登酒店地下嚟,好多外國人啊~餐廳採用歐洲古典風格,牆身排有多幅藝術油畫,掛有玻璃吊燈,梳化仲好英式添!餐廳最入有Live位置同埋有桌球位置,當日有個客人自己對自己添啊~🌭三式香腸拼盤Mixed Sausage Platter $198腸仔派對🥳分別由3款香腸拼埋一齊:Käsekrainer 奧地利煙熏芝士豬肉腸、Bratwurst 德國油煎香腸及Chorizo 西班牙豬肉腸,每條香腸都好大條😳咬落啖啖豐富肉汁,油香喺口腔裡面爆發,超級juicy!附上大大份薯蓉同開胃嘅酸菜👌🍝龍蝦扁意粉 $228半隻龍蝦連鉗,龍蝦烤得剛剛好!放上一隻大碟度😄雖然無乜醬汁,但每條意條都有濃濃嘅蕃茄味🤗🍫Chocolate $42 超濃朱古力!入口醇滑,呢杯朱古力救咗我一命。🍹Fruit Punch $55甜度同酸度剛剛好嘅果汁
到達時發現原來喺喜來登酒店地下嚟,好多外國人啊~

Sausage  platter

Sausage  platters

🍝龍蝦扁意粉 $228
半隻龍蝦連鉗,龍蝦烤得剛剛好!放上一隻大碟度😄
Lobster  spaghetti
Lobster  spaghetti

雖然無乜醬汁,但每條意條都有濃濃嘅蕃茄味🤗
Chocolate

🍫Chocolate $42
超濃朱古力!入口醇滑,呢杯朱古力救咗我一命。
Fruit  punch

🍹Fruit Punch $55