2024-01-12 1944 浏览
近排发现一间隐身系工厦入面既衰质法国餐🇫🇷午餐时间都吸引好多打工一族上去食个Lunch我哋最近都去左食下佢哋既Lunch set!!上到去成个氛围都好高级舒适一啲都唔似系工厦入面🫣-一个Lunch set有餐包,头盘,主菜同饮品另外仲可以加钱嗌多个甜品!而且而家去到1月30号🗓️只要你系一月生日🎂带3️⃣位朋友过黎食嘢,寿星就可以免费!-🥢芝麻餐包餐包面头满满既芝麻,好香芝麻味!仲暖粒粒🥰🥢黑醋蘑菇沙律蘑菇,蕃茄仔,沙律菜同炸莲藕片一齐食都好夹好清新😋 黑醋既酸酸味味好开胃!🥢挪威烟熏三文鱼,红椰菜,小洋葱(+$30)好开胃既前菜~三文鱼配埋椰菜丝同洋葱丝一齐食,增加口感丰富🤤🥢墨西哥芝士素馅饼 $128馅饼有成4大块!块块入面都有多到爆哂岀黎既蕃茄酱同Mozzarella cheese 🧀 饼皮热辣辣脆卜卜,芝士都仲拉哂丝😋超正🥢烤焗纽西兰西冷牛扒(无激素) $228牛扒份量都ok ,熟成度本身望落惊会唔会太熟会韧,但反而好易咬,入口即化既感觉🫶 另外配埋黑松露薯蓉,薯蓉超绵,有些小奶味,搭埋黑松露一齐食劲香!我直接清哂😂 牛扒面头既配菜都吸满牛扒既肉汁😋🥢甜品我哋呢个系焙茶芝士蛋糕同荔

近排发现一间隐身系工厦入面既衰质法国餐🇫🇷
午餐时间都吸引好多打工一族上去食个Lunch
我哋最近都去左食下佢哋既Lunch set!!
上到去成个氛围都好高级舒适
一啲都唔似系工厦入面🫣
一个Lunch set有餐包,头盘,主菜同饮品
另外仲可以加钱嗌多个甜品
而且而家去到1月30号🗓️
只要你系一月生日🎂带3️⃣位朋友过黎食嘢,寿星就可以免费!
🥢芝麻餐包
餐包面头满满既芝麻,好香芝麻味!仲暖粒粒🥰

🥢黑醋蘑菇沙律

🥢挪威烟熏三文鱼,红椰菜,小洋葱(+$30)

🥢墨西哥芝士素馅饼 $128

🥢烤焗纽西兰西冷牛扒(无激素) $228

🥢甜品
我哋呢个系焙茶芝士蛋糕同荔枝芒果芝士蛋糕,焙茶既茶味都好香浓,甜而不腻,荔枝芒果就比较清甜清新😋

🥢餐饮
可以拣茶/咖啡果啲,我哋就拣左Earl Grey同Breakfast tea 🫖一人一壶,一壶都好多可以fill到2-3杯,一边食蛋糕一边饮杯热茶,完全系享受🤤
咁多野食人均都只系$200左右!
以西餐黎讲真系好抵食😋
  • 西冷牛扒