難得嚟到佐敦呢頭,就搵左呢間蒸海鮮試下,點知都幾有驚喜,海鮮用料好新鮮又洗得乾淨,員工老闆娘都好好招呼,成個過程都有專人服務你,唔使自己落手蒸海鮮,定時定候就會幫你揭蓋開餐,不過食得蒸海鮮就要有少少耐性啦,因為呢度會係一道道咁上菜。第一道 黑松露蒸蛋,味道幾好,重點係好嫩滑~第二道 鮑魚好彈牙,食得出用料好新鮮同埋洗得好乾淨!呢個係街食比較少見!第三道 日本大元貝呢個勁大粒,我諗材料費一粒都唔平,起碼都幾十啦,同埋都係洗得好乾淨,食得放心~第四道 海蝦/蜆比一般基圍蝦好食~蜆就普通啦~第五道 清蒸美國桶蠔呢個清蒸得幾好,平時好少食蠔,但呢個可能加左啲薑,所以我又ok喎。第六道 薑蔥蒸鮮魷幾爽口不錯第七道 豬肉丸同墨丸墨魚丸都OK,但豬肉丸就唔夠實淨,加左梅菜幾特別~第八道 蒸勝瓜 差唔多結尾食返個蒸菜,清下個口,完美的句點~然後都未完架~仲有個湯飲,我揀左椰子雞,推薦!好鮮甜似係屋企飲咁,足料無加味精!個湯都講緊要百幾,所以套餐定價食到最後其實都覺得係合理既!

第一道 黑松露蒸蛋,味道幾好,重點係好嫩滑~

第二道 鮑魚

第三道 日本大元貝

第四道 海蝦/蜆
比一般基圍蝦好食~蜆就普通啦~

第五道 清蒸美國桶蠔

第六道 薑蔥蒸鮮魷
幾爽口不錯

第七道 豬肉丸同墨丸
墨魚丸都OK,但豬肉丸就唔夠實淨,加左梅菜幾特別~

第八道 蒸勝瓜
差唔多結尾食返個蒸菜,清下個口,完美的句點~