2022-06-24
Ooo隱世意大利主廚🇮🇹,堅持原材料百分百意大利入口有❤️既工廈小店ooO隱藏在觀塘工廈既正宗意大利餐廳小店,小店是意大利主廚主理😊餐牌食物及飲品均依據意大利當地文化設計,將👉🏻正宗👈🏻意大利意粉及pizza 帶給客戶👍🏻店內的手織意大利🇮🇹圖案杯墊,手寫的店名等都感覺到兩位店主既熱情及親切,大家不妨同佢地傾下計了解多啲意大利🇮🇹文化😀💕💕飲品堅持用意大利🇮🇹入口的樽裝飲品🍹市面上真係找不到‼️最窩心😍既係佢地會送埋❣️自製靚靚開瓶器❣️非常細心地擔心客人家裡沒有開瓶器💯💯 Lemon飲品酸味重,但我很喜歡💕OooooOVerdure grigliate 香烤蔬菜 $55沙律有香烤茄子🍆翠肉瓜,燈籠椒😋配上橄欖油、黑椒、香醋汁👍🏻💯烤🍆翠肉瓜沙律原來係傳統意大利前菜,怪不得我係餐廳沙律menu比較少見!大家一定要試吓👍🏻👍🏻OooooORigatoni alla carbonara (guanciale / pancetta)卡邦尼長通粉(豬臉頰/意式煙肉) $78廚師👨🍳推薦卡邦尼非常正宗,可以比大家選豬臉頰或意式煙肉!我選了豬臉頰係比較油香且正宗!😋唔覺得好油!OooooOSalami
Verdure grigliate 香烤蔬菜 $55
卡邦尼長通粉(豬臉頰/意式煙肉) $78
Salami Piccante $125
辣肉腸Pizza 有蕃茄醬、辣肉腸、水牛芝士!它沒有放太多的其他材料在pizza 入面,正宗既意大利pizza 🍕!