2018-11-17 51 浏览
TGIF,又到一個星期最令人愉快的一個晚上了,今次同朋友仔黎側漁涌呢到搵野食~見到呢間食馬拉野的餐廳似乎不錯喎~ 餐廳環境都不錯,位置闊落,坐得亦舒服,而D姨姨都好友善好好人.. 第一印象不錯! 無骨海南雞飯 $85朋友話想食海南雞飯,於是就叫左一份黎試下,D雞咬落好滑,D飯落左好多雞汁落去,但食落唔會好淋,飯粒仲keep到煙煙韌韌,好好味!海鮮喇沙 $85份量岩岩好,配料十足,有兩隻蝦,魚片,蟹柳豆卜等等,D海鮮食落都好新鮮tim! 而個湯底味道辣道剛剛好,配合香濃的椰汁味,非常醒胃.. 本身不太吃辣的我好中意呢個湯!  另外一提的是,佢地個麵底係米粉+瀨粉,食落口感特別,而且都好正宗!沙嗲串燒(6串) $65最後叫一份沙嗲串燒~ 內有豬肉雞肉串燒,肉質同口感都不錯。
見到呢間食馬拉野的餐廳似乎不錯喎~

無骨海南雞飯 $85

海鮮喇沙 $85

沙嗲串燒(6串) $65
最後叫一份沙嗲串燒~ 內有豬肉雞肉串燒,肉質同口感都不錯。