2017-07-18 134 浏览
約左咁耐,終於都約到我個閨蜜出黎食放題啦!呢個女人真係好難約,最後幾經辛苦,終於可以約出嚟旺角食飯!一入到餐廳,我哋毫無顧忌拎曬d紙出來畫野食!畫完野食後,就緊係出去拎野飲啦!飲品都有好多選擇,有汽水、茶、果汁、啤酒⋯竟然有埋清酒!最特別嘅有埋特飲,我哋就叫咗杯藍糖荔枝梳打黎試下,味道同賣相都唔錯跟住就梗係食刺身啦,最正就梗係三文魚同甜蝦啦,又新鮮又肥美!要介紹大家食蜜糖芥末三文魚腩壽司!超正,三文魚腩好味,估唔到配蜜糖芥末醬都幾夾喎,我哋無限encore左仲叫左芥末八爪魚同海膽手卷,海膽好鮮甜,芥末八爪魚好重Wasabi味,份量少少,賣相唔錯我想講佢哋啲串燒真係好好食燒有機菠蘿,超甜,超新鮮,又大件鹽燒牛舌,牛舌好爽口又入味,叫咗幾次添牛油燒翠玉瓜,翠玉瓜好爽口,味道真係唔錯燒雞軟骨,有脆又好味,配埋檸檬一流避風塘炒海蝦同炒蟹都好好味,好香帶少少辣,非常惹味!有d大排檔嘅風味!我哋仲叫咗蟹子沙律同泰式鳳爪,份量都OK,蟹子沙律佢幫你拌埋,仲帶少少菜,都幾好!泰式鳳爪都好好味,酸酸辣辣,都幾開胃總括而言,餐廳食物味道唔錯,款式多,海鮮又新鮮,值得再encore!

我想講佢哋啲串燒真係好好食

燒有機菠蘿,超甜,超新鮮,又大件

鹽燒牛舌,牛舌好爽口又入味,叫咗幾次添

牛油燒翠玉瓜,翠玉瓜好爽口,味道真係唔錯

燒雞軟骨,有脆又好味,配埋檸檬一流