2023-02-23
#開餐好去處 ❣️荃灣都可以食到越男仔啦❣️小公主好開心吖🥳以後唔使再搵人搵😎可以舒舒服服坐喺越南仔度飲佢至愛💓大大個嘅椰青💟好耐之前都有去越男仔食過😚不過地方真係唔係好就腳🫣而家嚟到荃灣梗係即刻帶小公主去覓食啦😁💟招牌椒鹽軟殼蟹 真係名不虛傳!絕對係必點菜式🌟蟹肉好鮮甜😙配答炸蒜同椒絲,好有避風塘風味添😛軟殼蟹炸粉唔會好厚,咬落去脆卜卜!再加少少魚露落去食,仲可以將軟殼蟹既鮮味提升✨✨💟串燒沙嗲拼盤🐓🐂🐖呢度嘅沙嗲串燒拼盤有齊哂雞肉、牛肉同豬肉串😍可以一次過試晒唔同嘅口味😚每一串都燒到剛剛好唔會太燶之餘又keep到焦香✨✨配搭埋香濃既沙嗲醬,真係超級惹味!小公主都食到舔舔脷😍💟特大椰青大大個椰青🥥🥥🥥非常清甜又可以清熱解毒😍仲有埋個匙羹俾我哋可以刮啲肉出嚟食添🥳#開餐好去處 ❣️荃灣都可以食到越男仔啦❣
💟招牌椒鹽軟殼蟹
💟串燒沙嗲拼盤🐓🐂🐖