HIKARI

#開餐好去處 ☕️ 日系木風Cafe HIKARI☕️難得爸爸放假😍小朋友又返晒學🎒梗係一齊去嘆個lunch啦🫔荃灣廣場附近呢間HIKARI✨日系木風裝修💚環境寬敞❇️唔會好侷促,感覺好舒服🥰💟黑松露忌廉汁煮芝士菠菜餡介子雲吞呢個菜色唔係好多餐廳有!之前食過嘅都係得好細份😫呢度就唔同啦!份分量十足🙌🏻最欣賞就係佢哋調配嘅黑松露忌廉汁!好香!creamy得黎唔會好滯!💟Hikari龍蝦包呢度用既係法式軟包!之前食過出面嗰啲都係硬骨骨🦞最重要係一口咬落去啖啖都係龍蝦肉!配搭埋佢哋自家調製既芝士醬🧀口感非常豐富!配搭伴碟嘅黑醋汁沙津🥗清爽開胃🤤💟丸久小山園抹茶鮮奶一放上枱真係心心眼😍拉花拉得好有心機💓淨係睇到個圖案已經身心舒𣈱🥰抹茶味香濃!口感順滑💟百利甜酒朱古力鮮奶咖啡咖啡呢度嘅咖啡極具特色!冇諗過原來甜酒都可以配合咖啡!甜甜咖啡香中散發甜酒味道!
#開餐好去處 ☕️ 日系木風Cafe HIKARI☕️

💟黑松露忌廉汁煮芝士菠菜餡介子雲吞