一直非常期待嘗試一喜嘅下午茶火鍋放題。到餐廳打開手機菜單,就見到原來可以無限點牛肉雞肉豬肉,放題式一盤盤攞過嚟,非常吸引興奮。出面有好多熟食鋪喺枱面,有魚蛋豆卜墨魚丸蕃茄芝士腸菇等等,以及多款蔬菜。雖然張熟食枱唔係好大,但係已經好多選擇。我同朋友即場嗌咗兩盤牛肉、兩盤雞肉、兩盤豬肉,同時知道有幾款湯底可以揀嚟,有昆布湯底、蕃茄湯底、豬軟骨濃湯等等。我就揀咗昆布湯底,適合喜歡健康輕盈飲食的人士。三款肉類肉質還算OK,不過好多得食真係好抵,而且熟食種類好多適合一家大細。至於甜品方面,唔算出眾,不過都有幾款選擇,例如有好特別嘅豆腐味雪糕、Tiramisu味雪糕、海鹽味雪糕,都有木糠布甸等等,都適合大家食完飯過吓口,唔使去第二度搵糖水。飲品方面,成個雪櫃都有林林總總嘅飲品選擇,例如有提子玉露、樽裝西柚味梳打水、罐裝冬瓜茶等等,非常豐富。整體用餐體驗不錯,大家不妨試試超值的一喜火鍋下午茶。
一直非常期待嘗試一喜嘅下午茶火鍋放題

整體用餐體驗不錯,
大家不妨試試超值的一喜火鍋下午茶。