2021-10-27 45 浏览
同友人两个去食午餐,选择左最便宜嘅自助餐set。一个人$138另+10%服务费,入座起90分钟,够钟前30分钟就会截单+同你收钱先。我地叫左番茄汤底,好味亦好够味。每一枱嘅汤都超级大锅😂😂牛肉猪肉都唔错,鸡件中规中矩。友人钟意食的鸭血味道唔错,一份有三块仔都厚身嘅。我钟意嘅豆腐皮蛋好好吃!小香肠同盐酥鸡都好吃,我地叫左好几份😆😆蛋饺唔推荐比较一般花枝滑好食嘅,但海鲜滑好臭🤧好似臭海鲜嘅味(唔知系咪得我地果份系)不过啲滑都系好霉,食落觉得一般自助区配菜选择算合格种类,菜有几种、另外有各种丸 每种都好食,唔系出面买嘅批发丸都有辛拉面、乌冬等饮品都有多款,汽水最基本,另外有各种胶樽装黑茶绿茶白茶,盒装有台湾小麦红茶(第一次见)等调味区选择多,各种唔同嘅酱非常多选择一定满足到每个人嘅口味。总括黎讲价钱同质素合理,90分钟食自助午餐黎讲尚算够嘅,但如果时间长多少少就可以食得无咁急。加上提前30分钟截单,所以食得慢嘅朋友就一定唔够。Staff好勤力收空盘,亦有主动问要唔要加汤(好大煲汤我地完全唔需要加)环境干净 地板唔会湿/滑。另外有公筷+2只勺,仲有纸巾都几贴心。
我地叫左番茄汤底,好味亦好够味。每一枱嘅汤都超级大锅😂😂

都有辛拉面、乌冬等
鱼香皮蛋豆腐
西班牙猪梅肉片
上腹牛五花
  • 真猪小香肠
  • 私房鸭血(辣)