2018-05-24
一樂放題既環境比起平時既日本放題店好吾同!地方大 座位距離遠 吾會人逼人 仲有私人包房! 我諗哩個係佢既賣點黎!成個感覺好有格調!吾會嘈到傾吾到計一入到去有一行行既熟食!有個生蠔吧 飲品區 最特別係有鮮柞橙汁! 見到有員工真係成堆橙拎過去啊! 吾係將傾就價!仲有甜品 雖然選擇吾算多 但都好好味!大家吾好以為生蠔可以任食! 其實每人要夾$48蚊!但係一定要加啊!d蠔好大隻!肉汁好甜 覺得自己係海係游緊水咁😇😇雖然奶味吾係好重!一個人食10個都不是問題! 抵到喊! 擔心太伏都可以打卡 同讚好fans page 就拎左一隻試食先!😍每人都仲有一個元貝食 好大粒!仲可以自選燒法!入面既選擇真係吾夠出面多!但每樣都超高質! 特別係海膽蒸蛋!超好滑同有蛋香 上面有個小香菇 蟹柳同蟹虸🙊超正!刺身方面,三文魚一如以往既高質! 但係佢既帶子都好好味!凍冰冰 同埋好新鮮食落去絕對吾會帶雪味!火灸壽司細細粒 可以試多幾款都仲有胃放啊!同埋佢既甜品係有榴連冰棒同movenpick 雪糕!(朱古力同士多啤梨)美中不足既係佢居然無芝士年糕啊!😭😭🔥希望可以加番😂😂