2004-10-07 3 浏览
食物質數:--並唔係每樣食物質數都係咁好味, 不過味道都唔算係差.--我比較喜歡佢地米酒(sake),種類比起"和民"多好多,可以因應唔同口味,選擇唔同o既甜辣度. 我當晚試了四種唔同既米酒,在食下雞軟骨送酒,係tatami房裡面,同一班朋友傾下計, 真係幾享受下.服務質數:--個日有個waiter(四眼哥哥仔), 太度親切,服務周到,唔錯架.--之前booking, 到時唔洗等位,咁就冇夠鐘比人趕走o既煩惱la--望到海當然好,望唔到唔緊要係tatami房有私人空間,感覺唔錯總結: 想食好野,火間土未必係好選擇,但如個去cafe去到悶,或者想係特別小小環境同朋友飲返杯傾下計, it will be a good choice!
食物質數:
--並唔係每樣食物質數都係咁好味, 不過味道都唔算係差.

服務質數:

總結: