2022-05-31 121 浏览
☕️人氣高質cafe💛一間簡約以黑白為主嘅cafe,都幾高人氣~好好彩我係平日lunch食唔洗等好耐,大約10分鐘(只可以walk in)〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️🦀️黑松露蟹肉炒蛋竹炭多士 $64以滑蛋為主,再加蟹肉同黑松露,份量都幾多,味道唔錯,可以再濃味少少🤪多士可以再脆少少 🦑墨魚汁扁意粉拌蟹籽 $78鹹鹹地蒜香味嘅意粉,每條意粉都鎖住墨魚汁👍🏻蟹籽份量都唔少,同埋有魷魚圈,令到整體口感更豐富~🧇竹炭糯米窩夫配自家製牛奶雪條 $96窩夫都幾大舊,適合兩個人share,而且外脆內軟~配埋cream同雪糕好滿足🥰士多啤梨就酸酸甜甜,一齊食就唔洗驚膩〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️整體質素真係唔錯,份量都足夠,對得住個價錢✨餐廳:Contrast地址:長沙灣福榮街512-518號依時大廈地舖
☕️人氣高質cafe💛
🦀️黑松露蟹肉炒蛋竹炭多士 $64

🦑墨魚汁扁意粉拌蟹籽 $78

🧇竹炭糯米窩夫配自家製牛奶雪條 $96
整體質素真係唔錯,份量都足夠,對得住個價錢✨

餐廳:Contrast
地址:長沙灣福榮街512-518號依時大廈地舖