話說每次搵食路過,都見到呢間食店門口都好多人等,於是今晚就會一會佢🤤 ❤️‍🔥 吉列豬扒定食 $108呢個可以話係招牌菜,周圍都見有人order!吉列豬扒大大份🤩 而且係。厚。切。 。唔似平時好多都炸粉漿勁多,但裡面豬扒勁薄😖 豬扒炸完唔會乾,仲保持到有肉汁軟腍,夾埋椰菜絲沙律食,感覺唔會太肥膩。配白飯、茶碗蒸,仲有麵豉湯。老公都話勁飽肚,讚!❤️‍🔥 天婦羅丼$128呢個真係超豐富!完全冇諗過咁大份!一樣有味增湯、茶碗蒸… 仲有雜菜沙律🥗 天婦羅以為得平時食開既炸蝦、茄子、南瓜、冬菇啦,點知有成條穴子❣️❣️ 裡面仲隱藏咗隻炸流心蛋,撈飯食一流,唔會乾爭爭🤤 南瓜食落最有驚喜!超甜👍🏻👍🏻👍🏻 所有天婦羅既炸粉漿唔會過厚,配埋淋上去嘅醬汁味道剛剛好❤️呢間真係好大份,食完真係超級飽!差啲忘記講就連茶碗蒸味道亦都唔錯😋 而且唔收加一,真係好抵食,真心大推✨✨下次一定再食,試下南蠻炸雞同鰻魚飯🤤🤤====================推介度:❤️5/5CP值:👍🏻5/5好味指數:👅5/5====================

❤️‍🔥 吉列豬扒定食 $108

❤️‍🔥 天婦羅丼$128