2023-09-05
今次係第二次去Boholic, 估唔到店入面既裝修已經唔同左😍由之前熱帶雨林feel 轉左波希米亞風,超適合同閏蜜黎打卡📸我地今次叫左個set dinner for two, 份量好足夠👍三個女生食都得😋Set dinner for two ($628):⭐️Boholic 小食拼盤 (+$20)⭐️手拆蟹肉蟹膏撻⭐️是日餐湯x2⭐️鹽燒琵琶蝦辣蕃茄全蛋闊麵⭐️香煎紐西蘭特級穀飼牛西冷配黑椒汁 (+$20)⭐️Boholic 小食拼盤 小食拼盤有雞翼,鳳尾蝦同埋魷魚鬚,每款都炸得好香脆,但又唔會油膩⭐️手拆蟹肉蟹膏撻呢款開胃頭盤一流,蟹肉蟹膏既鹹香加埋三文魚籽令人好開胃☺️⭐️鹽燒琵琶蝦辣蕃茄全蛋闊麵呢款全蛋闊麵顏色金黃色靚,加埋辣蕃茄汁好滋味😋琵琶蝦肉彈牙,一人一件唔洗爭😁⭐️香煎紐西蘭特級穀飼牛西冷配黑椒汁西冷size好大件,岩哂我地兩個食肉獸。我地叫左5成熟,岩岩好👍成個擺盤都好靚,岩哂打卡☺️我地另外叫左兩杯飲品:❄️ Grapefruit Summer ($50)♨️ 蜂蜜洛神花茶 ($35)
Set dinner for two ($628):
⭐️Boholic 小食拼盤 (+$20)
⭐️手拆蟹肉蟹膏撻
⭐️是日餐湯x2
⭐️鹽燒琵琶蝦辣蕃茄全蛋闊麵
⭐️香煎紐西蘭特級穀飼牛西冷配黑椒汁 (+$20)
⭐️Boholic 小食拼盤
呢款開胃頭盤一流,蟹肉蟹膏既鹹香加埋三文魚籽令人好開胃☺️
我地另外叫左兩杯飲品:
❄️ Grapefruit Summer ($50)
♨️ 蜂蜜洛神花茶 ($35)