2019-03-27 150 浏览
搬左去東涌去荃灣反而近左!就緊係要explore下有咩好野食~點知食過le間之後就成日encore 喇!一黎真係近一程巴士就到!寬敞又有bb 櫈~7:30前埋單有得平~仲要好多甜品食!不過我掛住湊仔同食食食 ,無乜映到d野食!下次再去映番啦~佢d刺身幾靚幾新鮮~我老公戒生冷所以拎人地d刺身料去打邊爐,佢話都好好好正!而我就鐘意食刺身~真係又抵又好味我地叫親都係牛肩?鐘意佢少肥膏~基本邊爐係勁食牛,其他配料無乜食,因仲有好多日本小食呀!炸物燒物都好好味,一邊寫一邊好餓tim記得留番個肚食甜品,成張紙既甜品,芒果榴連pancake,格餅,雪糕,芭菲,楊枝甘露榴連甘露,薑汁糖水,好多呀實在講唔哂真係平靚正!仲要唔算多人,成日無book都有位,果日新年初一去,都有開仲要唔貴!好似加多20蚊咋,我諗住一想食刺身邊爐都係食番佢

而我就鐘意食刺身~真係又抵又好味

,一邊寫一邊好餓tim

真係平靚正!

2019-02-05