食盡荃灣之台式 — #牛大人台灣火鍋吃到飽🐮————————————————今日係荃灣行街行到累,見時間都還早就決定一於提早六點鐘食晚飯,衝咗上#牛大人 到🤣食過既朋友仔應該都知,荃灣呢間牛大人真係長期都好滿座,如果唔想等咁耐又冇book位既話,真係要係佢一開門就即刻walk-in🤣#荃灣 呢間牛大人環境好大座位夠闊,完全唔會覺得迫,因為係台式火鍋店, 所以佢嘅湯底都好養生,同埋!佢有好多台式小食可以order,包括我最鍾意既台灣腸😆牛肉質素黎講,佢每次落單既水準都好穩定,唔會話第一碟特別靚然後打後就冇咁靚既情況出現既,仲有! 佢有好少見嘅牛胸爽!😆而海鮮方面都多選擇,例如有花甲同脆魚鯇等等都唔錯😋最後!佢會有甜品俾你3選1,個人最最推薦當然係紅豆芋圓仙草凍啦😍, 簡直係完美嘅收尾😆💭Overall comment:邊爐黎講,牛大人可以話係我既no.1推薦🤔,因為佢由野飲,邊爐料,小食,到甜品都選擇十分多而且樣樣都質素高💯
食盡荃灣之台式 — #牛大人台灣火鍋吃到飽🐮
————————————————