2019-12-09
驚朋友介紹下我第一次去呢間餐廳度食我覺得呢間餐廳最好嘅地方係佢激雞煲係任食 即係你食晒頭一盤嘅雞煲同店員講再要多一盤係冇問題☝️👏🏽🤣我哋嗰日總共食咗四盤雞煲😢😢潘潘都好大盆好入味 😰🤔味道係濃郁同我平時喺出邊食開$200一盤嘅雞煲質素♥️♥️😭🙌🤝分分鐘咁講:好味過出面單點嘅雞煲 當日我哋7:30去到其實都已經滿座 👍👍👍 咁我都建議返訂枱🤗去到之後佢哋會叫你揀湯底大約都有五六款左右俾你揀🤗🤡我哋揀好咗之後佢就會嚟個雞煲等你哋食完之後先至再上火鍋🤡火鍋配料唔係話好多但係貴精不貴多✍🏻🦀🦀🦀佢哋仲要每人送左一隻蟹俾我哋 🦀🦀🦀呢一樣野係好驚喜嘅因為我哋冇諗過會有蟹食嘢飲都係任飲嘅佢哋有款市面上都賣得幾貴嘅椰汁藍色包裝嗰個。因為我好似冇影到相不過呢樣嘢都係驚喜嘅。🥤淨係要講番啲食物嘅質素。雞煲好味唔再講火鍋湯底超濃郁我地點左個南瓜口味。個湯底係好好飲因為有好多南瓜蓉係入邊咁食物嘅話就OK啦因為到到食嘅火鍋配料都差唔多 哈哈。因為太普通所以我都冇影到相火鍋一嚟到之後佢即刻嚟咗一盤大大盤海鮮俾我哋 我都影咗張相你地可以睇吓下面👍👍👍🐠🐟🐬🦞🦀🦐🦑 有蝦鮑魚生蠔。。。。等等咁呢一盤海鮮呢就唔係任叫嘅
我覺得呢間餐廳最好嘅地方係佢激雞煲係任食
呢一樣野係好驚喜嘅因為我哋冇諗過會有蟹食
火鍋一嚟到之後佢即刻嚟咗一盤大大盤海鮮俾我哋
我都影咗張相你地可以睇吓下面👍👍👍
🐠🐟🐬🦞🦀🦐🦑
有蝦鮑魚生蠔。。。。等等
咁呢一盤海鮮呢就唔係任叫嘅應該每張枱一盤(按人頭計算)
總括而言呢間都係一間值得推介嘅餐廳
因為佢哋嘅食物質素係好好重點佢個價錢唔係好貴