2022-11-14
星期五晚嚟到天空之城再次回訪呢一間最醉辣鮮,舊年嚟過一次覺得好玩又好食!生猛海鮮可以自己去揀,新鮮即刻蒸嚟食,其中包括有龍蝦、生蠔、鮑魚、蜆、鮮蝦、肉蟹等等,好豐富呀~有多個套餐可供選擇,我就揀咗人氣龍蝦海鮮餐$298/位,包括有老火湯、紅棗杞子蟲草花蒸雞、龍蝦(半隻)、日本元貝 (1隻)、肉蟹(半隻)、鮑魚(1隻)、本地生蠔(1隻)、海中蝦 、沙白、蜆、蔬菜、海皇粥底同埋桃膠糖水,非常之豐盛!紅棗杞子蟲草花蒸雞,呢個真係必食❤️雞肉嫩滑又入味,而且蟲草花杞子紅棗夠晒養生!每款海鮮都非常新鮮,龍蝦大大隻,肉質爽口彈牙而且入邊有好多膏,超正呀~日本元貝同埋本地生蠔我就建議擺啲粉絲同埋蒜蓉油上去一齊蒸,之後加啲蔥加啲芫荽同埋豉油,超級惹味!星期五六日仲有live Band表演,勁有氣氛!外面仲可以免費泊車~真係超適合聚會啊~