开咗一年都未,所以装修又新又好有特色,就算系二人座位都坐得好舒服!食物份量都好足够,所以有食lunch好抵食呀!set lunch 包餐汤或者沙律同埋饮品一杯📌香芒鱼柳北非小米沙律 ($148)除咗因为有芒果,令到卖相非常清新,鱼柳竟然有两大块,份量非常足够分享小米沙律除咗有小米之外,仲有青椒粒同红椒粒,加上沙律菜,非常健康又容易入口👍🏼📌 鲜果沙律(+$28) 精选乳酪(+28)鲜果沙律🥗非常丰富,成杯有火龙果、士多啤梨🍓、哈密瓜、蓝莓,娱乐就有奶橙、同埋枫糖合桃,啱晒水果控的我😋 Yougurt唔会太甜,要赞!📌 益生菌能量混合果汁 (+38)EMMA & TOMS出的~有澳洲苹果、橙、菠萝、香蕉、蓝莓、热情果、紫萝卜,甜度个人觉得会比较高,但佢主打天然同埋冇加精制糖,所以系健康嘅选择!朋友叫左香蒜白酒煮蚬扁意($118),目测有超过15只蚬,所以觉得好抵食,性价比高呀!💁🏼‍♀️服务:有加一,职员好乐意为你服务,我个朋友支汤羹俾人收咗,另一个职员好贴心就即刻俾返一支俾佢👍🏼🏡环境:坐得好舒服,楼底高,方便倾偈回头指数(五星为最高)🌟🌟🌟🌟🌟

📌香芒鱼柳北非小米沙律 ($148)

📌 鲜果沙律(+$28) 精选乳酪(+28)

📌 益生菌能量混合果汁 (+38)

🏡环境:坐得好舒服,楼底高,方便倾偈

回头指数(五星为最高)
🌟🌟🌟🌟🌟

• 香芒鱼柳北非小米沙律