2021-02-25
Book Mark左一段時間嘅日式Cafe🎏🤩放假終於有時間可以去試下🤤去到門口見到佢嘅裝修已經好吸睛👀👁 平時見到有好多人要等好彩我去嘅時候好快就可以入去🙈Beef Sando $108牛肉三文治🥪佢啲牛肉唔會好韌 夾雜着一啲洋蔥同埋一啲脆脆 食落去會覺得啖啖肉🤤加上佢烘咗個包 外脆內軟 值得一試!🤩Smashed Pumpkin Sourdough $88滿滿既南瓜蓉放左係塊包上面 食落去會食到南瓜香甜既味道 絕對唔係敷衍你😆Hojicha Latte $45平時都只係飲開普通既Latte 個人好鍾意食關於焙茶既野 見到佢個Menu寫住有個Hojicha Latte咁梗係要即刻試吓😛冇令人失望會飲到焙茶嘅味道 係熟悉嘅感覺🥰🙈Affogato -48本身個人飲唔到啲太苦既咖啡🥶第一次試飲呢個咖啡配雪糕 將杯Espresso倒入去個雪糕到 味道好有驚喜🤭一熱一凍撈埋一齊 會帶出甘甜嘅味道👍🏻👍🏻🤤
Beef Sando $108
Smashed Pumpkin Sourdough $88