2022-12-30 65 浏览
²⁰²²ღ₁₂🌸久違的鐵板燒.*𖥧𓇣 ﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊2022年快完結了🫶🏻呢一年食好多好西⁄(⁄ ⁄ ⁄ω⁄ ⁄ ⁄)⁄最後一擊鐵板燒👉🏻銅鑼灣虎鐵✨食好西約埋我鐵腳 Mia仔 🥳店員態度極好,每道菜簡直藝術品咁,精選嘅食材、精心嘅烹飪、精緻嘅裝盤✨我地叫咗👉🏻虎鐵套餐✨ꔛ‬☆*゚(๑⃙⃘´ಲ`๑⃙⃘ )=͟͟͞͞ ᵏ ⁱ ⁿ ᵒ ᵏ ᵒ ꕀ ᐝ˓◞˂̵✧頭盤🌈牛油果海蝦沙律✨海蝦十分鮮甜,第一次覺得牛油果好味😋🌈蟹肉海膽樹露糖心蛋✨蟹肉上有甜美海膽夾糖心蛋🌈元貝✨店員會點著元貝邊🔥必須打卡✨元貝好大隻、淡淡肉⁄(⁄ ⁄ ⁄ω⁄ ⁄ ⁄)⁄🌈活鮑魚✨肉質鮮嫩多汁🌈活龍蝦✨龍蝦肉切件,啖啖肉配上海膽醬💕🌈鯛魚湯✨連剛剛的龍蝦頭煮成,清甜😋🌈鐵板燒和牛厚燒+ 薄燒 ✨入口即溶、牛肉味濃💕薄燒惹味配炸蒜片,好香口🌈海膽杯炒飯✨仲黑松露點綴(我走黑松露😆黑松露係我唯一唔食嘅嘢)抄飯粒粒分明、有少少海膽係飯上~⁄(⁄ ⁄ ⁄ω⁄ ⁄ ⁄)⁄𓆸 ॱଳॱ ⸜ ̠ꌇི͚̠⸝ 𓌉◯𓇋 ‎⸝⸝⸝ 𓎩 ⸝⸝ 𓌈˒˒* ⸜ ̠ꌈྀ͚̠⸝༶•┈┈┈┈୨♡୧┈┈┈┈•༶˒˒✩⃝̣⃝̣⃝̣⃝̣⃝̣⃝ͯ⃝ 虎鐵 ≋ ≋ 銅鑼灣軒尼詩道525號澳門逸園中心12樓₊˚·
²⁰²²ღ₁₂🌸久違的鐵板燒.*𖥧𓇣
﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊
最後一擊鐵板燒👉🏻銅鑼灣虎鐵✨
食好西約埋我鐵腳 Mia仔 🥳

店員態度極好,每道菜簡直藝術品咁,
精選嘅食材、精心嘅烹飪、精緻嘅裝盤✨

我地叫咗👉🏻虎鐵套餐✨

頭盤🌈牛油果海蝦沙律✨
海蝦十分鮮甜,第一次覺得牛油果好味😋

🌈蟹肉海膽樹露糖心蛋✨
蟹肉上有甜美海膽夾糖心蛋

🌈元貝✨
店員會點著元貝邊🔥必須打卡✨
元貝好大隻、淡淡肉⁄(⁄ ⁄ ⁄ω⁄ ⁄ ⁄)⁄

🌈活鮑魚✨
肉質鮮嫩多汁

🌈活龍蝦✨
龍蝦肉切件,啖啖肉配上海膽醬💕

🌈鯛魚湯✨
連剛剛的龍蝦頭煮成,清甜😋

🌈鐵板燒和牛厚燒+ 薄燒 ✨
入口即溶、牛肉味濃💕
薄燒惹味配炸蒜片,好香口

🌈海膽杯炒飯✨
仲黑松露點綴
(我走黑松露😆黑松露係我唯一唔食嘅嘢)

༶•┈┈┈┈୨♡୧┈┈┈┈•༶
˒˒✩⃝̣⃝̣⃝̣⃝̣⃝̣⃝ͯ⃝ 虎鐵