2022-01-05 35 浏览
岳川串揚 (銅鑼灣)我哋叫咗好多款串燒,全部都好好味😋😋汁燒黑豚肉 汁燒雞翼🥩汁燒好惹味,豚肉和雞翼肉質好嫩滑,好正🥰🥰鹽燒雞胸雞軟骨 鹽燒美國肉眼串鹽燒都好美味,鹹度啱啱好,好食到停唔到😍😍炸雞胸雞軟骨 炸廣島蠔 香脆雞翼炸物好香脆😃😃好香口👍 👍雞胸雞軟骨好軟熟😆 廣島蠔好大隻,抵食🥰🥰上面仲有秘製醬汁😆😆香脆雞翼都好正🤩🤩香草煙肉車厘茄 秋葵車厘茄好鮮甜😚😚 配埋煙肉一齊食好好味😍😍秋葵都好新鮮,正👍👍大蔥地雞肉串雞肉再加蔥係絕配😋😋和風酥炸牛蒡 炸年糕炸牛蒡好香脆,仲有秘製沙律醬,好吸引😆😆年糕入面煙韌,口感一流👍👍熱烏冬烏冬都幾大份,上面有櫻花蝦同紫菜碎,湯底係日式日式醬油湯😋😋蔥香醬油燒飯團🍙燒飯團賣相好吸引,入面仲有啲醬汁😍😍和風蕃茄沙律日本胡麻豆腐沙律材料好新鮮,蕃茄好鮮甜,豆腐好滑, 喜歡食沙律嘅朋友一定要食😙😙餐廳環境🏖⛱餐廳環境好舒服,好適合同朋友嚟傾偈,而且店員態度良好,友善👍👍地址:銅鑼灣摩理臣山道8號地舖整體評分:5/5味道:5/5環境:5/5抵食:5/5
岳川串揚 (銅鑼灣)

我哋叫咗好多款串燒,全部都好好味😋😋

汁燒黑豚肉 汁燒雞翼🥩
汁燒好惹味,豚肉和雞翼肉質好嫩滑,好正🥰🥰

鹽燒雞胸雞軟骨 鹽燒美國肉眼串
鹽燒都好美味,鹹度啱啱好,好食到停唔到😍😍

炸雞胸雞軟骨 炸廣島蠔 香脆雞翼

香草煙肉車厘茄 秋葵

大蔥地雞肉串
雞肉再加蔥係絕配😋😋

和風酥炸牛蒡 炸年糕
炸牛蒡好香脆,仲有秘製沙律醬,好吸引😆😆
年糕入面煙韌,口感一流👍👍

熱烏冬

蔥香醬油燒飯團🍙
燒飯團賣相好吸引,入面仲有啲醬汁😍😍

和風蕃茄沙律
日本胡麻豆腐