2022-06-05
呢個炸雞放題已經bookmark好耐💁🏻♀️終於同朋友去咗食😙放題嘅選擇好多,今次根本上都試過哂但小食真係食唔到咁多🙈因為太多款🔺係個人鐘意食嘅😚炸雞+焗雞+額外口味+Pizza +小食放題$158🔺黃金鹹蛋黃炸雞/焗雞🥚鹹蛋黃味好香😙成舊雞都沾滿鹹蛋黃,鹹蛋黃必試❤️焗雞冇咁膩而且鹹蛋黃香d🙌🏻而炸雞就脆身,睇你鐘意食邊款😉🔺蜜糖蒜香焗雞🍯焗雞上面有d脆脆,而蜜糖味好夠但就偏水🍯蒜味就真係唔太出👐🏻🔺韓風紫菜焗雞焗雞上面係紫菜🙌🏻雞冇紫菜調味但就咁加上面嘅紫菜都夠味嘅😙🔹黑糖脆脆炸雞好特別嘅組合,甜同鹹mix埋一齊🫣第一啖食真係少衝突😳黑糖味好重😝但同炸雞就有d唔太夾🫢🔹蜜糖芥末香蔥炸雞炸雞上面有d香蔥但蜜糖芥末味唔係好出👐🏻🔺濃蒜炸雞🧄蒜味好香🙌🏻但唔知第一啖食落有點奇怪🤔食食下就變返正常🤣🔹甜酸炸雞同平時嘅甜酸炸雞有啲唔同,辣味較重甜味沾少部分💦🔹辣味炸雞🌶個人覺得唔係好辣,但冇咩特別✨🔺熱帶風情 (是日薄餅)🍕本身以為韓式餐廳pizza應該麻麻點知ok喎😳餅底係厚身似麵包🍞芝士好夠仲可以拉到絲🧀饀料都好足🙌🏻🔹蜜糖芥末薯條🍟薯條上面有蜜糖芥末醬,都幾惹味😙🔺和風紫菜薯條🍟岩岩炸起
炸雞+焗雞+額外口味+Pizza +小食放題$158
炸雞上面有d香蔥但蜜糖芥末味唔係好出👐🏻
🔺濃蒜炸雞🧄
蒜味好香🙌🏻但唔知第一啖食落有點奇怪🤔食食下就變返正常🤣
🔹甜酸炸雞
同平時嘅甜酸炸雞有啲唔同,辣味較重甜味沾少部分💦
🔹辣味炸雞🌶
個人覺得唔係好辣,但冇咩特別✨
🔺熱帶風情 (是日薄餅)🍕
🔹蜜糖芥末薯條🍟
薯條上面有蜜糖芥末醬,都幾惹味😙
🔺和風紫菜薯條🍟
岩岩炸起,熱辣辣🔥薯條有紫菜同紫菜粉,有d 似shake shake 薯條💫
🔺整體黎講係值得一試,都有好多嘢食選擇🙌🏻如果你平時食韓國菜有選擇困難,黎呢度食應幾岩你😙