2021-11-22
✔️5-course Set Dinner $318♥︎黑松露雜菌忌廉湯♥︎濃濃的菇香味 唔會有太多忌廉所以不會太膩 講唔停覺得挺好喝的👅♥︎芝士煙肉焗啡菇♥︎啡菇size沒有很大🥺 不過還是很juicy的 芝士味和煙肉的味道也挺出~♥︎蟹肉牛油果沙律♥︎牛油果夠熟夠軟身🥑 蟹肉份量不少 仲要有蟹籽增加口感🥰♥︎日本廣島蠔燴意大利飯 ♥︎有好多隻廣島蠔 雖然唔算係好大隻嗰啲 不過全部都好新鮮😚 唯一覺得risotto個汁可以收返乾啲🤏🏻♥︎意式奶凍♥︎雲呢拿味極重 奶凍亦都好滑 不錯👍🏻✔️櫻花蝦炸雜菜餅 $78炸得好香脆 亦都唔油膩 頗推薦的😋✔️14小時慢煮油封鴨脾 $238這個是店家的招牌菜 不過講唔停覺得鴨脾可以再嫩少少😢 但係調味甜甜的幾好食~整體來講 講唔停覺得5 course meal meal價錢都算合理 最推薦會係廣島蠔risotto同櫻花蝦炸雜菜餅‼️
✔️5-course Set Dinner $318
♥︎黑松露雜菌忌廉湯♥︎