铜锣湾闲闲地食个牛扒都真系好贵⋯⋯登龙街不嬲都出名多嘢食,不过同时间亦都出名贵。之前仲食紧lobster and burger,估唔到转左工一年,事过境迁,竟然变咗间牛扒餐厅🍴初初都有却步,但望真啲个餐牌,其实价钱相当实惠所以就冲左入去食。因为见到有白饭嘅原故,所以冇叫到小食,只系叫咗两个主餐。Set C 顶级板腱牛扒~限量版其实另外点咗安格斯牛扒,安格斯牛扒比较谂身小小,但我钟意食呢个多啲因为佢甜啲。肉质讲唔上入口即溶,但五成熟来说,非常易咬,肉质鲜甜。切一小块沾上右下角的海盐,正唔记得咗提添沙律都非常新鲜!如果有更多炸蒜片会更开心Set B 安格斯西冷牛扒安格斯牛肉肥瘦适中,份量配上白饭非常够饱!不过今次略嫌熟咗少少。特别想讲呢个饭同味素其实几好食,仲有个冻豆腐都好滑。你间餐厅好受欢迎,其实就唔系坐得好耐,不过环境几舒服!最紧要就算有人食炸牛排,但唔会有一大浸油烟味!俾个字!今晚好满足,依家转攻老虎🐯堂!
所以就冲左入去食。

因为见到有白饭嘅原故,所以冇叫到小食,只系叫咗两个主餐。

Set C 顶级板腱牛扒~限量版
顶级板腱牛扒

唔记得咗提添沙律都非常新鲜!
如果有更多炸蒜片会更开心

Set B 安格斯西冷牛扒

安格斯西冷牛扒
安格斯牛肉肥瘦适中,份量配上白饭非常够饱!

字!

今晚好满足,依家转攻老虎🐯堂!

2018-07-26
顶级板腱牛扒