2025-05-31 76 浏览
入到去餐廳環境設計得好時尚,燈光柔和,感覺好舒服Crab Cocktail Toasts,裡面有乾蕃茄同蟹肉沙律,還有大量黑魚子醬,搭配香脆多士,味道真係好正!每一口都有海鮮的鮮味,脆脆的麵包搭得好好,真係好好味!Mushroom Soup,湯好濃郁泰式烤燒肉串,肉質嫩滑,點一啲汁味道帶有一點微辣Halibut Fillet Spaghetti,比目魚肉煎得剛好,魚肉滑溜又鮮美,配上意大利粉,好食!Set Pork Rack,豬肉煮得剛好,外脆內嫩,醬汁搭得好好,食完真係好滿足。最後,唔可以唔提嘅係Meta Stages DessertPlatter,呢個甜品真係好特別!上面有煙花,仲有個音樂盒,真係好驚喜!上仲有唔同嘅甜品,包括芝士蛋糕、巧克力慕斯同季節水果,每一樣都好靚好味,食完真係好開心,為整頓餐點畫上完美句號,仲有巨型電視機寫上Happybirthday 真係不得了🤣
入到去餐廳環境設計得好時尚,燈光柔和,感覺好舒服

Mushroom Soup,湯好濃郁

泰式烤燒肉串,肉質嫩滑,點一啲汁味道帶有一點微辣