葱油猪扒饭HKD62味道: 7️⃣环境: 6️⃣性价比:7️⃣推介度:6️⃣==============本身想买捞面但系佢已经卖晒🥺唯有食炊豕店主打嘅炸猪扒饭啦🍚差唔多成块面咁大嘅猪扒炸到金黄香脆, 厚切嘅猪扒炸完之后都几juicy🤤平时系食鸡先至会食葱油, 猪扒配葱油呢个配搭都几新鲜, 一开始食嘅时候好有惊喜,因为冇谂过佢嘅外皮香脆之如入面都仲有肉汁🐷但食到最后会觉得有啲腻...我就觉得整体味道不过不失🙈唔算话好好食, 系正常炸猪扒配葱油嘅味道😂但系铜锣湾区来讲咁嘅价钱食到有咁大块嘅咋猪扒饭都算唔错嫁啦ps. 但要小心食因为块猪扒炸完出黎之后入面仲系超级热⁉️🥵同埋小鸟胃嘅人可以叫小饭咁就唔会浪费食物,仲可以减-$1😗
葱油猪扒饭
HKD62