2012-07-05 1622 浏览
諗住慶祝生日,唔想食buffet周圍行,見到TravelZoo的優惠$588好似唔錯,就試一試!兩個星期前訂枱要自己當日打去confirm booking都算啦,講咗慶祝生日request靜d嘅梳化位,去到講明已訂枱俾埋coupon,個黑衫都仲問你"幾多位?" 然後帶你去張人來人往嘅枱度坐!😡最後要check返reception先知已assign咗枱比我哋!坐低即刻上咗唔多滑嘅絹豆腐😣同海鮮拼盤,個樣望落幾好,有8隻生蠔,蝦,BB青口同瘦猛猛嘅大蜆😒...但係朋友話d生蠔唔係好新鮮😲,不過嚟到唔好浪費、照食,頭兩隻ok,點知第三隻一食落口、臭到即刻吐出嚟!😱雖然已用茶漱口之後食嘅海鮮全部都有陣味...😡😡跟住上嘅雞肉拉麵沙律都OK,不過無咩特別。然後壽司拼盤d壽司應該係預先整好,上面d魚生乾乾地,件章紅魚居然有骨😨,地鐵x鮮都好過佢!😠唯有叫牛油果卷同芝士蝦卷頂肚!(雖然芝士望落去係炙燒、但一dd都唔熱😲跟住係我最期待嘅鮑魚,好彩係熱嘅,算係全晚最好😜仲未食到雪芭,希望係來貨,咁就應該穩陣😝
跟住係我最期待嘅鮑魚,好彩係熱嘅,算係全晚最好😜
仲未食到雪芭,希望係來貨,咁就應該穩陣😝
庆祝纪念
生日