2018-07-25
放工同朋友食飯,閒日星期二晚上8點半時間,由等位到入座約9點,本來想食the one 樓下四樓一間餐廳,可惜由7半等到8半決定轉場,上咗去五樓食呢一間,原因係少人等位,已經又攰又餓,但都要等半個鐘,冇諗過咁多人。係香港食嘢貴都算,真的有點份量不夠,三個女仔一人叫完一個餐都不太飽......一打開餐牌有個餐係有茶,主食,甜品$99,再加一,$109最後埋單重要五毫子都唔收,收銀機前只寫不收一千元大鈔,冇寫五毫子唔收,咁好彩我有帶多現金啫,如果我只得五毫子找數,而你又唔收咁點算?入黎進餐前又冇講明唔收五毫子,連埋單感覺都不好受。加上服務態度又差,嘢食貴得黎唔飽肚,我入黎食晚餐的目的都係想填飽果肚啫,唔會再有下次。抺茶蛋捲:本人是抺茶粉絲,覺得這個味道一般,抺茶味不太濃,也沒有抺茶回甘味。三文魚烏東:三文魚有兩舊,叫咗正常份量烏東都較細份,食唔飽,果汁好咸,食完有味精反應,非常之口渴,不太推這個冷烏東。
一打開餐牌有個餐係有茶,主食,甜品
$99,再加一,$109
入黎進餐前又冇講明唔收五毫子,連埋單感覺都不好受。
溫泉蛋烏東
煙三文魚烏東