2022-05-18 382 浏览
食評唔講住,環境緊要啲!坐得唔係太舒服,因為佢本身座位唔多,係預大家坐低飲啖啡chill下。但係加埋隔離Ehonia做堂食,變咗好似open area 開餐咁,啲木凳設計同埋擺位都唔係太適合食正餐,所以下次嚟,唔會揀星期六日呢啲多人等位嘅日子啦~_~; 平日嚟嘅話,應該可以揀到近窗個邊嘅餐枱仔。Ehonia 餐點1: 🧀Carbonara 版主當日餓到不行了,唔記得影低個餐點全名,之後上去openrice睇餐牌,先知原來佢哋會成日轉新menu🤤 唔緊啦,知道佢係carbonara就得啦唔知係咪食開港式carbonara呢,硬係覺得佢唔係好夠汁,平時個啲好張口㗎嘛,可以呢個係正宗版本啩?佢啲煙肉真係俾得好重手,唔同我客氣咁話喎,食極都仲有!仲要唔係普通嗰啲得個鹹字嘅煙肉嚟㗎!係厚切煙燻豬腩肉咁,本身煎炒到佢嗰邊帶啲脆口,香口得嚟唔膩,正呀Ehonia 餐點2:🍔Homemade cheeseburger with hash brown 係所有薯仔製品入邊,薯餅簡直就係我嘅最愛呀!兩年都冇食過m記早餐真係有啲掛住ಥ_ಥ 見佢依個拼薯餅,真係狗衝去馬

食評唔講住,環境緊要啲!

Ehonia 餐點1:
🧀Carbonara