2020-01-16
Lunch set ($108+10%)一主食一熱飲一迷你pancake 主食既choice有三樣,carbonara/salmon/truffle mushroom spaghetti咁我就揀咗黑松露野菌義大利麵黑松露醬都落得幾足,幾夠黑松露味。意粉我自己就覺得略稔但都ok,當然就同手工意粉既煙韌無得比但都還好。熱飲咩都揀得,有好多好吸引既啡包括我很喜的rose latte,本身想飲啡但個胃又麻麻,最後叫咗蕉蕉朱古力都唔錯。最後最後係重點—souffle pancake!雖然話係迷你版但其實都大大地。本人都幾喜souffle pancake果種鬆軟感,唔太甜幾好。Lunch 嚟講$119唔算平,但consider佢可以揀啲特別既啡同埋有pancake,即刻覺得抵咗,平時啲souffle pancake都好貴。間唔中食下,尤其星期一食個人都幾開心幾滿足。舖頭唔大,粉嫩色調,rose gold餐具,幾女仔咁。
一主食一熱飲一迷你pancake
咁我就揀咗黑松露野菌義大利麵
舖頭唔大,粉嫩色調,rose gold餐具,幾女仔咁。