2024-03-12 312 浏览
专登9:30先嚟,宵夜时段嘅价钱平好多,一行四人叫咗5个items.🍴明太子炒饭 $4x明太子好足料,配合炒饭非常香口。虽然系宵夜item,份量都好充足,四个人分,每人都食到两碗仔(当然佢啲碗好细).🍴黑椒牛柳粒 $4x同正价冇分别,粒粒牛都嫩口入味,只系份量较为细.椒盐豆腐 $4x呢个𩠌真系差少少,对比正价时段椒盐豆腐完全两种感觉,椒盐豆腐做到外脆内超级滑口,入口即溶嘅感觉,呢个真系普通炸豆腐,仲要冇咩味.🍴猪颈肉 $4x猪颈肉炒得好香,不过切得劲细粒,每一啖都系摄牙罅嘅感觉,冇咗猪颈肉嘅咬口.🍴香蒜蒸虾荷叶饭 around $130全晚唯一order咗呢个正价𩠌,真系好好食,成个饭都系蒜香味,仲有荷叶嘅味道,加埋一齐好正😋 同埋都好多只虾👍🏻👍🏻.其实觉得品香楼有少少退步,但宵夜时段真系好抵食,平均每人都系$60左右,性价比好高👍🏻
🍴明太子炒饭 $4x

🍴黑椒牛柳粒 $4x
同正价冇分别,粒粒牛都嫩口入味,只系份量较为细

椒盐豆腐 $4x

🍴猪颈肉 $4x