之前睇過好多食評話呢間好好食,又話必試又剩,所以就帶住好高嘅期望去試🤔可能唔係好啱我口味,所以我覺得一般般😢但如果你食得重口味,你會喜歡的!➼ 辣椒麵粉粿睇落好足料!有好多肉碎同炸江魚仔👍🏻見到咁深色又咁多辣椒碎以為會好濃味,好彩都唔係辣到食唔到🤣麵粉粿嘅口感有啲煙韌,少少似刀削麵,我估唔係機器切岀嚟🤣因為每一塊嘅厚薄都唔一樣㗎!不過始終都係澱粉質,所以食咗半碗已經開始飽了,可能Share食會好啲😢下次如果再試,可能會試板麵,感覺會更掛汁。➼ 叻沙呢個係朋友仔嗌嘅,睇落賣相不錯,亦好足料呢!不過我冇食到,所以Comment唔到味道啦🤣➼ 炸彈薄餅個薄餅其實係酥皮嚟,上面有好多咖央醬同煉奶,非常邪惡!強烈建議至少4個人Share先好試呢個!除非你平時都食得好甜🤣因為我食咗一塊已經覺得好漏了,同埋一定要趁熱食啊!凍咗就會變硬咗,會冇咁好食😢

➼ 辣椒麵粉粿

下次如果再試,可能會試板麵,感覺會更掛汁。

辣椒麵粉粿

➼ 叻沙