2023-03-02
ෆ⃛ Neko Puff ෆ⃛熟悉我嘅人都知我係一個熱愛甜品類嘅人嘅人🥹最鍾意喺唔同嘅IGshop到訂蛋糕,見到呢間neko puff買拿破崙蛋糕嘅成日都有人介紹同埋攞獎見到啲圖好吸引,就決定訂嚟試吓✨ 因為係即叫即焗嘅關係所以如果想即時訂嘅話大約等一個鐘到☪︎♡︎.*▶︎▪︎◀︎.* .*・゜ ♡︎.*▶︎▪︎◀︎.* .:*・゜ ♡︎.*▶︎▪︎◀︎.* .*・゜♡ Give me 2 韓國草莓麻薯拿破崙+3.6牛乳燉蛋白 $348 ♪ 好多口味都想試就揀咗雙拼嘅🫶🏼 ✨拿破崙餅皮超級酥脆 層次分明富有牛油香🧈 但又唔會一切就散晒 ♪(´ε` )上層係草莓麻薯,酸酸甜甜嘅🍓可以為整體帶嚟一份清新感,麻薯係粒狀 煙煙韌韌的⚚ 下層就係牛乳燉蛋白,蛋白同埋重牛乳味嘅cream混和埋一齊更加香甜 整體完全唔會太甜太膩(好怕死甜同太多cream (›´A`‹ ) ᗦ↞︎◃︎ 值quota指數: ✿✿✿✿.5 / 5✎ 總括:完全打破咗我對拿破崙好Heavy嘅印象 °.‧⁺◟( ᵒ̴̶̷̥́ ·̫ ᵒ̴̶̷̣̥̀ ) 好有驚喜 大家節日嘅時候都可以訂嚟試吓♡✼ 加一服務費ෆ̈ Neko Puff (屯門)✇ 地址:Kuru Lab (屯門)屯
ᗦ↞︎◃︎ 值quota指數: ✿✿✿✿.5 / 5
✼ 加一服務費
ෆ̈ Neko Puff (屯門)
✇ 地址:Kuru Lab (屯門)
屯門屯順街1號屯門市廣場1期1樓1268號舖
Follow ig for more reviews: eatwithnnat✨