2018-05-10 111 浏览
$158黃金大蝦,見到人哋嗰張枱食嗰啲好大隻,叫了一份。來到比人地D蝦细隻,五個人但只得四件半隻,我無食亦無所谓!朋友先到個個住飲紧棷青,我中後段叫甜品、椰青,多加多兩杯水,個侍應講:“我要係樓下拎上黎。” 我忍,起碼我朋友仲可以有杯水飲。到甜品、棷青跟水一齐到,嗰兩杯係幾“熱”下既水。唉,算!自己無叫冰水、凍水,人地又要服务你,見你飲完棷青無錢叫多杯付费飲品,特登攞两杯滾水上嚟,多谢!(但尼間係食辣食咖哩嘅餐廳嚟㗎,比滚水客人???)又算啦!$35的棷青算大個,但裏面啲椰肉黃黃哋又硬又刮唔到出嚟食,不過椰青水味道可以,亦算!但糸:質量、服務、舒適度(坐到好迫)跟价錢,我只能比60+1分!因為一份$25、四塊一份又唔知幾大既蒜蓉包, 中段(我叫棷青甜品前十五分鐘)加单漏单話唔嚟又話黎,90分鐘限時食中等了三、四拾分鐘但無飽餸咖喱汁,連甜品都食完都未黎,最後我要求取消蒜蓉包後的五分钟後到,浪费了我們的咖喱汁!激很死,很激死!大適合多於六人你要扺得住要受氣先好去食!

激很死,很激死!

大適合多於六人

你要扺得住要受氣先好去食!
2018-05-10