2023-04-13 60 浏览
😈呢間韓國野食過好幾次,呢一日約朋友食飯話想食韓國野,一於就去呢間扮下飛左轉韓國。🐷芝士炒雞 $328配左泡菜,菠蘿粒粒,紫菜飯同埋雞蛋卷係爐既側邊;中間係芝士同埋雞;侍應會幫我地撈炒埋唔洗自己整;醬汁有少少辣好惹味,中間除左雞仲有年糕,芝士岩岩煮好有拉絲,但凍左就會變硬,所以呢個一定要趁熱食;同埋好多芝士食得多會好漏,所以建議多幾個人叫黎share; 但整體係好味既👍🏻🐷海鮮煎餅 $138呢個煎餅有蝦,八爪魚,青椒紅椒仲有香蔥,煎得好香脆,但又唔會話好油膩,點埋佢果個醬汁好夾而且已經剪好晒一舊舊,一啖一舊,好岩叫黎share👍🏻👍🏻🐷烤牛肉飯捲 $88每一舊飯捲都大大舊,一啖食唔到一舊,要分幾啖食;外層紫菜飯包住醃黃瓜,青瓜,紅蘿蔔絲,雞蛋同烤牛肉;烤牛肉好香口,其他材料好爽口,好清新好開胃👍🏻

🐷芝士炒雞 $328

🐷海鮮煎餅 $138