2022-06-12
今日又去左打邊爐,但今次係俾佢既甜品吸引左😍因為呢到除左有得打邊爐食靚牛之外仲有好多唔同台式小食同甜品,岩哂我呢啲愛甜之人🍦。🐒美國SRF封門柳/澳洲極上和牛💰$308除左有以上兩款之外,仲有美國牛小排、牛肩胛、牛板腱,日本豚肉,羊肉可以無限追加🏃🏻♂️店員上菜速度可以用神速黎形容😂個頭落完過左幾分鐘就黎,除左窩夫之外🧇可能即整既關係。火鍋配料都有超過30款選擇,有蝦滑墨魚滑,花雕雞不過最深得我心既都係唔同既小食,花枝丸,甜不辣都用左椒鹽調味🧂而特別啲嘅就有雞卷,芋泥球,炸香蕉🍌全部我都好中意😍。飲品方面直頭以為自己去左手搖專賣店,因為佢無論包裝同飲品種類都同出面一樣,仲可以選擇甜度冰度🧊。最後重點係甜品🍮除左一人一杯movenpick之外,仲有仙草凍,愛玉,雪糕窩夫,奶凍等等等等😍完全係心心眼,試左at least五款😆勁滿足。臨走個陣見到原來仲有個櫃放左唔少台灣直送既手信,價錢都同出面差唔多,我都忍唔到手買左包乖乖🤪呢個架真係好邪惡😈
🐒美國SRF封門柳/澳洲極上和牛💰$308
火鍋配料都有超過30款選擇,有蝦滑墨魚滑,花雕雞