別忘了荃灣眾安街68號千色匯1期2樓2032號舖成日都會經過荃灣千色匯,每一次都比呢間餐廳吸引住,離遠已經望到一串串既櫻花,成日幻想係櫻花底下撐檯腳,真係唸起都覺得好feel呀,今晚趁早左收工就即刻約朋友過黎Chill下入到黎餐廳感覺就好似去左外國咁,有種遠離煩囂既感覺,除左主題既櫻花之外,餐廳四週既佈置都好花心機,非常精美。。欣賞完之後入返正題,餐廳職員推介左幾款套餐比我地,最後我地選擇左中價位既美國Prime Grade 牛肩胛套餐,見到除左牛肩胛之外,牛板腱都唔可以錯過,個人覺得更加有牛肉味,而且脂肪比例十分平均除左肉類之外,自取區域仲有2大個凍櫃裝滿左好多唔同既火鍋配料,分別有蔬菜類,丸類,餃類等等,望落都好新鮮,店員會不停refill 全部自己夾非常方便另一樣值得推薦既就係呢到有好多款台式小食同埋特飲都係任叫架,自己最鐘意就係醉雞卷,鹽酥雞,台灣香腸,仲有榴槤烤彈,真係好有台灣風味呀最後當然係食埋甜品先滿足啦,其實款式有好多分別有唔同口味嘅窩夫,台式雪花冰,仲有仙草凍,但我地實在食得太飽啦,只係點左個朱古力窩夫,都好有驚喜,即叫即整,微熱既窩夫配合埋朱古力雪糕堅係正既。。另外
別忘了
荃灣眾安街68號千色匯1期2樓2032號舖

最後當然係食埋甜品先滿足啦,其實款式有好多分別有唔同口味嘅窩夫,台式雪花冰,仲有仙草凍,但我地實在食得太飽啦,只係點左個朱古力窩夫,都好有驚喜,即叫即整,微熱既窩夫配合埋朱古力雪糕堅係正既。。另外要提大家,真係要留肚,餐廳最尾仲會每人附送一盒Movenpick雪糕架,我地食埋真係要捧住個肚先離開到餐廳呀,哈哈