2022-08-01
Mini Friday香草燒牛仔骨配蜜糖燒汁(set)千島海鮮薄餅價錢💲: $268/ $198好味程度😋: 3/5服務🍴: 3.4/5環境🗾: 4/5性價比🥢: 3/5回頭率😚: 3/5-見呢間係觀塘都幾出名,環境大適合一大班人去,基本上所有西式嘢/partyfood都有,幾多選擇😛 lunch仲有semi lunch buffet,啱晒係附近返工要食得飽又想食得好小小既。-✅香草燒牛仔骨配蜜糖燒汁。整整有3大條骨,份量幾多、切開都有9-11舊骨,2個人share都夠晒!牛仔骨有一條條燒過的坑紋,幾靚😚肉質重牛味,都幾多肉。去到近骨位就會難咬小小,係正常牛仔骨的本性😂 蜜糖燒汁帶小小甜,包住左成條牛仔骨! 旁邊的配菜帶小小漂位,唔太好食😨 薯蓉幾重黑松露味,但口感可以再綿滑D🥺-🆗千島海鮮薄餅。超薄的pizza,好似薯片咁,特別去到邊邊位置,無咩醬汁,好似食緊克力架咁😂千島醬落得比較小,味道好淡,食到唔記得左係千島醬🤣 海鮮有🦐、🦑、蜆等等,都係急凍海鮮,唔會有咩味,好彩有大量芝士搭救,唔會太乾。-呢個質素唔係好值呢個價錢🥶 好多cafe質素都比佢好。就算跟餐加$1的甜品,我覺得都可
香草燒牛仔骨配蜜糖燒汁(set)
千島海鮮薄餅
價錢💲: $268/ $198
好味程度😋: 3/5
服務🍴: 3.4/5
環境🗾: 4/5
性價比🥢: 3/5
回頭率😚: 3/5
呢個質素唔係好值呢個價錢🥶 好多cafe質素都比佢好。就算跟餐加$1的甜品,我覺得都可以skip,因為當日的brownie係好死實,有種好膠的感覺🫣 如果一大班人唔知去邊都可以,如果唔係會有更好選擇啦😶🌫️
同區美食🍧: #piggyfoodiein觀塘 #piggyfoodiein銅鑼灣 #piggyfoodiein旺角