2023-03-18
銅鑼灣fashionwalk後面不嬲都有一間burger好想試,今次終於的起心肝行去個邊啦!呢間burgeroom 有內外座,我地揀左有冷氣既裡面坐😀裡面氣氛幾好,石屎牆型格今次又係兩個人,share一份burger, highball and chips!鵝肝牛肉漢堡$168呢份burger認真不得了,d cheese有拉絲,上碟時已細心為客人切開兩份,一拉開時就被拉絲吸引左,大大啖咬開,啲肉汁沿嘴邊流出黎個種快感真係好爽呀!加上…原來鵝肝配搭住牛肉碎同cheese係咁好味,雖然係十分邪惡,但真係有一種高貴既速食感覺。唔係講笑,牛肉同鵝肝都真係足料。讚!主角已經好出色,配角芝士旋風薯條$65同埋檸檬highball$58都好出色。睇下啲cheese….又係拉絲呀!🤤🤤🤤總之,呢餐真係食得好爽,雖然十級邪惡,但偶爾亦要放縱一下先得架嘛!🤤🤤🤤
呢間burgeroom 有內外座,我地揀左有冷氣既裡面坐😀
裡面氣氛幾好,石屎牆型格
鵝肝牛肉漢堡$168
唔係講笑,牛肉同鵝肝都真係足料。讚!
睇下啲cheese….又係拉絲呀!🤤🤤🤤