2024-04-20 65 浏览
呢间餐厅都唔系第一次去㗎喇,原来对上一次去已经系2021年😂连厨师都已经换埋!本身菜单就得三道菜啦,当然再要加多一两样佢哋嘅signature 菜式. 加咗蘑菇汤,带子同埋龙虾,另外两杯白酒,最后加多两杯double espresso☺️服务员其实态度好好,原本安排畀我坐𠮶张枱比较窄😅同佢讲完即刻就换咗一张宽敞啲嘅枱畀我啦仲要系景观好啲嘅👍佢哋嘅蘑菇汤好浓郁完全唔落水去做嘅所以你饮落去系好浓烈嘅蘑菇味, 一个法国田螺蒸蛋啲蛋好滑, 带子做到半生熟好鲜甜😁之后𠮶个龙虾又系好出色石头鱼龙虾汤配𠮶个龙虾肉又系做到啱啱熟好鲜甜好好食,主菜系一个慢煮鳕鱼同埋一个烧三黄鸡,虽然唔系惊喜但系都系好好食😉甜品系橙酒梳乎厘配咗一个雪葩,梳乎厘用橙酒做真系好传统亦都系好好味. 成餐饭每一样嘢都好满意👍
法式小点加double espresso
橙酒梳乎厘