2021-10-06 36 浏览
#速食 #您想到係什麼.如題,速食您哋會諗到咩?今日我想講,我去咗觀塘一間 #Burger 店食呀~係!我又食Burger啦~😆😆😆.Moo Moo📌觀塘巧明街94-96號鴻圖中心地下1A號舖.到咗門口,我開初以為自己去錯地方因為有啲似去咗酒吧咁.♦️我點咗個 #滋味雞堡 🐔🐔個雞扒夠大塊好Juicy味道都唔錯不過有一點可以改善吓就係包包有少少唔夠熱🔥期待下次會有進步呀~.♦️ #魚Full之堡一聽就知係魚🐟堡啦~呢個同我個雞堡一樣魚塊好大塊呀~外脆內軟.♦️ #鹹蛋黃雞堡呢個雞堡有一個失色位就係鹹蛋黃分怖得唔夠平均我相信下次一定改善了~😊😊.♦️ #煙豬頸肉沙律我哋點咗柚子醋醬汁同沙律真係好夾呀~豬頸肉又夠入味 .整體評分:最高為🟣🟣🟣🟣🟣味道:🟣🟣🟣🟣服務:🟣🟣🟣🟣環境:🟣🟣🟣🟣地點:🟣🟣🟣🟣🟣.總括嚟講,MooMoo嘅雞堡同沙律都唔錯外面有啲位可以比大家打下卡不過夏天外面就熱少少~••••••••••••••••••••••••••••••.#攸桐媽飲飲食食遊蹤 #攸桐媽 #攸桐媽媽遊樂團 #zozimama #6B29production #路邊研究事務所 #6B29 #MooMoo
#速食 #您想到係什麼
如題,速食您哋會諗到咩?
今日我想講,我去咗觀塘一間 #Burger 店食呀~
係!我又食Burger啦~😆😆😆
Moo Moo
📌觀塘巧明街94-96號鴻圖中心地下1A號舖
到咗門口,我開初以為自己去錯地方
因為有啲似去咗酒吧咁
♦️我點咗個 #滋味雞堡 🐔🐔
個雞扒夠大塊好Juicy
味道都唔錯
不過有一點可以改善吓就係
包包有少少唔夠熱🔥
期待下次會有進步呀~
♦️ #魚Full之堡
一聽就知係魚🐟堡啦~
呢個同我個雞堡一樣
就係鹹蛋黃分怖得唔夠平均
我相信下次一定改善了~😊😊
♦️ #煙豬頸肉沙律
我哋點咗柚子醋
醬汁同沙律真係好夾呀~
豬頸肉又夠入味
整體評分:最高為🟣🟣🟣🟣🟣
味道:🟣🟣🟣🟣
服務:🟣🟣🟣🟣
環境:🟣🟣🟣🟣
地點:🟣🟣🟣🟣🟣
總括嚟講,MooMoo嘅雞堡同沙律都唔錯
外面有啲位可以比大家打下卡
不過夏天外面就熱少少~
#攸桐媽飲飲食食遊蹤 #攸桐媽 #攸桐媽媽遊樂團 #zozimama #6B29production #路邊研究事務所 #6B29 #MooMoo #觀塘 #觀塘美食 #香港美食 #大小帳 #互追 #followforfollow #hk #hkmama #hkmamablogger #hkmami #hkmamiblogger #hkkol #親子kol #親子blogger