2014-08-25
星期日9點多d晚去到, 無咩人喎竟然!馬上坐低食野啦呢度空間幾大,個feel有d 似xml同applegreen合體左,但係敞大既空間台位唔多,唔會好似其他餐廳密密麻麻,正常傾計唔怕俾人聽到,good餐牌唔係好多野揀,我地揀左elote 同burger。elote係Mexican street corn, 烤好既甜粟米加上配料再烤,非常香!味亦美!用刀切出黎食新奇又好玩。burger不過不失,因為上既時候個包打開左,搞到個芝士唔夠受熱溶唔哂,不過都照樣清哂!薯條好奇異,好幼,口感有d似薯皮,油有點大。餐後待應好有禮貌問要唔要甜品,我地叫左lemon tiramisu, 係用lemon juice點手指餅整既tiramisu,味道清新特別,like!埋單前請左兩舊橙皮糖俾我地食,唉,好地地一餐飯俾呢兩塊野破壞左。